Tip pro sázkaře: Zopakují se ve Zlíně střelecké hody?

Včera si Rytíři ve Zlíně otevřeli střelnici. Výhra 7:1 je nejen posunula před práh extraligy, ale byla v rámci výsledků vzájemných duelů nadprůměrná!

Tušili jsme, že by se mohla strhnout branková smršť a mezi našimi tipy na celkový počet přesných zásahů jsme nabídku sázkových kanceláří na více než šest branek uvedli (hrálo se v kurzu 3,88:1). Dnes se podle zpráv z kladenského tábora hosté znovu pustí do útoku od samého začátku střetnutí. Je otázkou, jak dlouho zlínská obrana s brankářem tlaku a počtu střel rytířů odolá.
Stále žije možnost, že se Zlínští vzchopí a uhrají v základní hrací době remízu. Ta je v kurzu 4,16:1. Pokud zůstaneme realisty a dáme na sílu Kladna, pak na výhru rytířů je vypsán kurz 1,98:1. Pěkný kurz je na vítězství domácích ve třetí třetině – 3,19:1.
Dvě a více branek vstřelených Kladnem v první třetině hodnotí sázkové kanceláře kurzem 4,11:1. Výhra Kladna v první třetině a poté po skončení třetí třetiny remíza, je v kurzu 10,7:1. Výhra Kladna v první periodě a poté i v celém zápase, se sází v kurzu 3:1.

Jan Murárik
Ilustrační foto: VK


Počasí Kladno

Předpověď počasí