Rytíři Kladno vs. HC Olomouc 3:2 (1.0, 0:1, 2:1). Rytíři jsou v tabulce už na desátém místě!

Ticháčkův gól padl z nádherné akce a perfektní přihrávce od Klepiše. Při plném počtu hráčů na ledě si rytíři v čele s vynikajícím Brízgalou dokázali s Olomoucí poradit. Hosté se k vyrovnávací brance dostali až při hře v početní převaze. Oboustranně však střelcům chyběla přesnost. Samostatné úniky Melky a Sideroffa byly totiž stoprocentně gólové...
Co rytířům vyšlo, byla přesilovka v posledním dějství. Práce Kuby Voráčka tak sklízí zasloužené ovoce. Tralmaks využil souhry s Ticháčkem a poslal svůj tým opět do vedení. Kladenský bek prokazuje formu pro nominaci do reprezentačního celku. Vyrovnávací gól nemusel fanoušky Rytířů mrzet. Vzápětí šli po faulu hosté do čtyř a Kladno tradičně do vedení. Přesilovku za asistence Ticháčka tentokrát využil Sideroff. 
Rytíři v neděli hostí velmi atraktivního soupeře. Na kladenský led se přijedou podruhé za sebou představit Pardubice (16.00 hod.).

Branky a nahrávky: 6. Ticháček (Klepiš, M. Procházka), 50. Tralmaks (Ticháček), 56. Sideroff (Ticháček) – 25. Orsava (Knotek, Káňa), 55. Kunc (Knotek).
Rytíři Kladno: Brízgala (Bow) – Hejda, Dotchin (A), Ticháček, Martenet, Slováček, Veber – Tralmaks, Klepiš, Kusý – Frolík, Pytlík, Sideroff – Strnad (A), Babka, Jarůšek – M. Procházka, Melka, Smoleňák (C).
HC Olomouc: Konrád (Sedláček) – Ondrušek (C), Rašner, Sirota, Řezníček, Švrček, Rutar, Mareš – Káňa, Nahodil (A), Orsava – Kunc, Knotek (A), Bambula – Plášek ml., Macuh, Navrátil – Kusko, P. Musil, Kucsera.
Diváků: 3052.

Jan Murárik