Rytíři Kladno vs. BK Mladá Boleslav 0:5 (0:3, 0:0, 0:2). O postavení Kladna je zbytečné diskutovat. Sezonu opět zakončí bojem v baráži, která začne zhruba v polovině dubna.

V neděli s Třincem, v úterý s Litvínovem, v pátek v Českých Budějovicích a v neděli s Karlovými Vary. To jsou extraligové duely Kladna do konce základní části sezony. Neboli před sebou mají čtyři velmi kvalitní přípravné duely před baráží. Na tu si opět počkají do dubna. A v dlouhé herní pauze se jen těžko shání těžký soupeř na rozehrání...
Šance poslat Mladou Boleslav do příští neděle místo sebe na poslední příčku, padla v desáté minutě první třetiny. V ní hosté vedli o tři branky a ještě nastřelili tyčku. Celkově v úvodním dějství na kladenskou bránu vyslali jedenáct střel. Na opačném konci hřiště letělo přímo na bránu Bruslařů deset puků, z toho tři takřka z půlky. 
V druhé třetině měl Růžička v bráně sice více zásahů, ovšem žádný, kvůli kterému by mu spoluhráči museli být vděční. Prostě rytíři nic dramatického před bránou nepředvedli, i když měli více ze hry. Jestli v sobě drželi víru, že v posledním dějství zápas otočí ve svůj prospěch, tak jim tyhle myšlenky z hlavy hned po zahájení hry vzal přesnou střelou Pavlík. 

Branky a nahrávky: 2. Lantoši (Pyrochta, Skalický), 10. Skalický (Lantoši, Čech), 10. Rohdin (Järvinen), 41. Pavlík, 58. Roman.
Rytíři Kladno: Bow (10. Mitens) – Slováček, Nemčík, Hejda, Veber, Trojna, Ticháček – Sideroff, Melka (A), Tralmaks – Smoleňák (C), Klepiš, M. Procházka – Strnad, Pytlík, Jarůšek (A) – Frolík, Vimmer, Bláha.
BK Mladá Boleslav: J. Růžička (F. Novotný) – Pyrochta (A), Bernad, Jánošík (C), F. Pavlík, Gewiese, Lintuniemi, Čech – Skalický, O. Roman, Lantoši (A) – Hradec, Järvinen, Rohdin – Krivošík, Fořt, Malát – Malínek, Závora, Stránský.
Diváků: 2137.

Jan Murárik