Rytíři Kladno vs. Energie Karlovy Vary (0:1, 0:0, 1:3). V druhé polovině dubna uvidíme Rytíře opět na jejich domácím ledě. To přivítají v prvním barážovém utkání vítěze play off první ligy.

Tak, jako v minulém kladenském duelu, také nyní se proti rytířům trefil jejich odchovanec. Kružík si dokonce do Karlových Varů z Kladna odvezl hattrick... Ticháčkovi se nepodařilo v kanadském bodování dotáhnout na český extraligový rekord a celý tým Jaromíra Jágra se začíná soustředit na více než měsíc a půl dlouhou pauzu, v které by měli sehnat soupeře k přátelským zápasům.

Branky a nahrávky: 44. M. Procházka (Martenet, Strnad) – 16. Kružík (Kofroň), 41. Kružík (Mikyska, Hladonik), 51. Mikyska, 57. Kružík.
Rytíři Kladno: Mitens (Bow) – Slováček, Nemčík, Veber, Martenet, Ticháček, Trojna – Smoleňák (C), Klepiš, Tralmaks – Sideroff, Pytlík, Kusý – Strnad (A), Babka, M. Procházka – Frolík, Filip, Jarůšek.
HC Energie Karlovy Vary: Hamalčík (Habal) – Tureček, Mikyska (A), Huttula, Rulík, McFadden, Dlapa (A), Dorot – Redlich (C), Hladonik, Koffer – Čihař, Kofroň, Kružík – Tomeček, R. Přikryl, Bernovský – Adámek, Váňa, Varvařovský.
Diváků: 1245.

Jan Murárik
Foto: Rytíři Kladno