Nováček WSM ligy Rysové z Frýdku Místku se ve všech třech dosavadních zápasech sezony dokázali proti Rytířům vzepnout k velmi kvalitnímu výkonu. Jejich duely se pokaždé divákům na obou stadionech velmi líbily.

Po prvním z nich, ve kterém Kladno na severu Moravy vyhrálo 2:0, si trenér Pavel Patera liboval, že tak dobře jeho tým do té doby venku nehrál. V odvetě na kladenském ledě se Frýdek musel na cestě domů vyrovnávat s porážkou 2:6. Chuť si Moravané aspoň částečně spravili v třetím vzájemném utkání, v němž dokázali s Kladenskými uhrát plichtu 1:1 a poté je pokořit v samostatných nájezdech. 

Rysy z Frýdku drží v klidných vodách WSM ligy především hostování extraligových hráčů Třince. To se potvrdilo také v posledním utkání, který Frýdek vyhrál doma nad Havířovem 5:4 mimo jiné díky dvěma brankám třineckého útočníka Ciencialy. Moravané před Havířovem neprohráli v základní hrací době v Benátkách a v dalším domácím zápase nadělili Českým Budějovicím debakl 5:0. 

A jaké jsou nejzajímavější kurzy na dnešní zápas v tabulce třetího Kladna s devátými Rysy? Rytíři jsou doma při střelecké chuti a zopakovat šest gólů proti Frýdku by neměl být problém. Prosadí se aspoň jednou i Frýdečtí. Kurz na šest a více branek je 1,92:1. A například přesné výsledky 6:2 a 6:1 se hodnotí jednotným kurzem 30:1! 

Hodně spokojenosti při sledování zápasu vám přeje Vaše Kladno.