Na konci utkání se Vsetínem bylo na ukazateli jasných 7:1, což je super výsledek a Kladno si ho naprosto zasloužilo. Především za maximální efektivitu při zakončení, prostě nám tam spadlo skoro vše co šlo na branku.

Úvodní střídání utkání ani náhodou nenasvědčovala tomu, že zápas více méně dopadne debaklem Vsetína. Soupeř velice dobře bruslil, kombinoval a v první přesilovce nás dostal pod velký tlak a bylo jen štěstí, že nepadla branka. A platilo klasické nedáš - dostaneš, po dvou chybách vsetínské obrany Kladno trestalo a před koncem třetiny ještě potřetí. 

Měl jsem trochu obavu, aby stejně jako minulé utkání soupeř nedal kontaktní branku, a my utkání v nervozitě nedoháněli výsledek v poslední minutě. Naštěstí v úvodu padla další snadná branka a bylo prakticky po všem. Kladno zápas kontrolovalo a pohlednou hrou dovedlo utkání do vítězného konce.

Pokud nám to tam bude takhle padat (máme zatím nejvíce vstřelených branek a nejméně inkasovaných,  jen tři obdržené góly ve třech zápasech), jsme na dobré cestě přitáhnout do ochozů více fanoušků a na konci sezony bojovat o to, co by si přál každý fanda....

H.K.

tabulevsetin