Děti se v Kladně na volejbal hlásí. A klub proto potřebuje více trenérů

„Království za koně,“ zaznělo kdysi na bitevním poli. Teď by se dala tahle věta parafrázovat na kladenský volejbal – „Království za trenéry mládeže!“

Kladenský volejbal hraje v mužské kategorii o špičku tabulky, v ženské se poprvé v historii dere do vyšší soutěže a mládež si vede velmi dobře. O volejbal v Kladně je mezi dětmi nebývale vysoký zájem. Ovšem již delší dobu pálí klub nedostatek trenérů, respektive jejich asistentů.
„Klub se nám neustále rozrůstá a my prosíme všechny od studentů po dospělé, přijďte nám pomoct s mládeží. Samozřejmě vítáme nejen trenéry, ale také jejich pomocníky asistenty. Děti má samozřejmě kdo trénovat, ovšem je nás málo,“ vzkazuje do pléna Milan Fortuník, trenér extraligových mužů a majitel klubu Kladno volejbal cz.
Jak funguje mládež, se může každý přijít podívat na tréninky všech kategorií. A u těch nejmladších, jak dívek tak chlapců, trvá nábor nejen do šestkového volejbalu, ale také pro beach volejbal, ve kterém patří Kladno v družstvech mezi nejlepší v republice!. Více informací vyhledáte na webové adrese www.kladnovolejbal.cz.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí