Volejbalový klub uzavřel sezonu. Trenér Fortuník představil nového kouče

Volejbalový klub Kladno.volejbal.cz na slavnostním srazu trenérů všech věkových kategorií uzavřel oficiálně sezonu 2021/22.

Co se v klubu bude dít v příštích týdnech?
V červenci se bude potkávat vedení a marketing klubu. Extraligový tým Kladenských orlů má sraz k prvnímu tréninku na přelomu července a srpna. Mládežníci až po nich. V červenci netrénujeme (usmívá se).

Na srazu jste představil nového kouče dívek Petra Forejta. Kde jste ho objevil?
Je z Berouna, bývalý baskeťák a dostal jsem na něj výborné reference. Nemusel jsem ho příliš přemlouvat. Viděl jsem několik jeho tréninků s děvčaty a cítil jsem z nich správnou jiskru. Stále však platí, že ještě určité množství trenérů poptáváme. Trenérů není nikdy dost. Ale spíše nyní k hlavním trenérům sháníme asistenty. Nejvíce nám jich chybí u dívek od věkové kategorie šestnáct plus.

Jakou má u vás volejbalová mládež perspektivu?
Jako klub nikdy na mládež nerezignujeme! Netvrdím, že každou sezonu získáme mezi mládežnickými oddíly mistrovský titul, jako se to letos povedlo žákům pod vedením trenérky Katky Svobodové, ale dbáme na to, abychom naše družstva měli ve všech soutěžích.

Nábory dětí pokračují?
Nic se v tomto směru nemění. Kdykoli se děti můžou ozvat. Veškeré kontakty najdete na našich webových stránkách www.kladno.volejbal.cz.

Jan Murárik

trenforti
Milan Fortuník s Petrem Forejtem (vlevo)

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí