Ještě výhra a jsou v semifinále. Kladenští volejbalisté dnes uspěli v Odoleně Vodě 3:2 (26:24, 22:25, 23:25, 25:19, 15:9) a v sérii vedou 3:0 na zápasy. 

Fantastická atmosféra. Domácí hráli až za hranicí svých možností. Na osmý tým extraligové tabulky převáděla Odolena Voda proti silnému Kladnu velmi dobrý volejbal. Ovšem v momentě, kdy v některých sadách vedla, projevila se kvalita soupeře, které domácí podlehli. "Zkrácený set jsme měli pod kontrolou. Věděli jsme, že ho nemůžeme prohrát. Výkon proti domácím zápasům zlepšil van Haarlem, dobře hráli Křesťan a Hietanen," informoval Jindřich Neumann, manažer kladenského týmu.

"Domácí hrají sérii velmi dobře. My se trošku zpočátku hledali a o to víc si cením, že jsme v závěru dokázali zabrat," uvedl kladenský kouč Milan Fortuník.

"Zapomeňme na veškerou kritiku, která v play off do téhle doby padala na hlavy našich hráčů. Čtvrtý a pátý set jsme zahráli tak, jak bychom jako Kladno hrát měli. Byl to výborný výkon. Když takový předvedeme i v šestém zápase, tak Odolku v pohodě smázneme," doplnil asistent trenéra Petr Klár.

Kladenští hrají čtvrtý zápas v pondělí opět na hřišti Odoleny Vody (18.00).

Sestava Kladna: Křesťan, Trojan, Hietanen, van Haarlem, Zajíček, Hýský, libero Sparidans (Syrůček, Lenc, Kozak, Dillien).

Jan Murárik