Špičkové představení kladenských volejbalistů v play off přitahuje pozornost nejen odborníků, ale také stovek kladenských fanoušků. Jedním z nich je muzikant skupiny Anopheles Jiří P. Pidrman. 

Mám díky našim volejbalistům radost, že jako Kladno, největší středočeské město, můžeme být opět na něco hrdí. Dělají našemu městu velikou čest. Naše sportovní dušičky si tohle zaslouží. Zaslouží si koukat na partu volejbalistů, kteří předvádějí špičkový sport. Líbilo se mi, jak kluci sehráli úvodní dvě semifinálová utkání proti Liberci. To první bylo z kladenského pohledu především o smečaři Hietanenovi. Na něm hra Kladna stála. V druhém utkání, i když jsme ho prohráli, se ukázalo bojovné kladenské srdíčko. Bylo úžasné sledovat, jak srovnáváme soupeřův dvousetový náskok. Potom ten zkrácený set byl o dvou kladenských chybičkách.
Z obou zápasů pro mě vyplývá, že klidně v Liberci můžeme další dva vyhrát. Rád se půjdu do kladenské sportovní haly podívat na pátý duel za stavu dva dva na zápasy. Ale i kdyby kluci nevyhráli titul, kapela Anopheles ráda složí a zahraje pro tak skvělý tým klubovou hymnu. 

Jirka P. Pidrman