V naší pravidelné upoutávce vám, našim čtenářům, nabídneme letmý výčet článků, které jsme pro vás na příští týden připravili. Byla by přece škoda, kdybyste přišli o zajímavé informace, rozhovory a fakta.

Hned zkraje týdne se ohlédneme za zápisy do prvních tříd v kladenských školách a nabídneme vám společně se psím útulkem Bouchalka dalšího čtyřnohého kamaráda, který možná právě vám padne do oka. A hokejový brankář Lukáš Cikánek (na snímku), který byl v sobotu gólmanskou jedničkou Rytířů, se nám svěřil se svými pocity po vítězném utkání s Mostem.

V úterý vás pozveme na zajímavou výstavu do Kladenského zámku a prozradíme, zda si na oblíbeném kluzišti na náměstí zabruslíte i o jarních prázdninách. V našem pravidelném seriálu tentokrát představíme hospodu U Meisnerů alias Baráčnický dům. A také se v našem rozhovoru dozvíte, proč se kladenský hokejový obránce Jurij Repe stále nevrací na led.

Dojíždíte každý den do Prahy a přemýšlíte, jak za cestování ušetřit? Pomůže vám praktická mobilní aplikace, kterou představíme ve středu. A rybník Bažantnice se modernizuje. Jak? Dozvíte se z naší videoreportáže.

Ve čtvrtek se vydáme za myslivci, respektive za jejich mysliveckým bálem, který se uskuteční již tento pátek. A šéf hokejbalového Alpiqu Tomáš Rejthar Vašemu Kladnu prozradil smělý plán - založení hokejbalové akademie!

A pátek ve velkém rozhovoru výtvarník Přemysl Povondra prozradí, jaká krajina je podle něj nejkrásnější. Malá nápověda - má dvě ruce i nohy a ňadra dmoucí...

Příjemné čtení vám přeje Vaše Kladno.

- mar -

Video: MGA GREIF s.r.o.