V naší pravidelné upoutávce vám, našim čtenářům, nabídneme letmý výčet článků, které jsme pro vás na příští týden připravili. Byla by přece škoda, kdybyste přišli o zajímavé informace, rozhovory a fakta.

V pondělí přineseme informaci o dalším ze zimních kempů trenéra SKS Areny Jana Homolky. Psí útulek Bouchalka vám nabídne fenku Maggie a Jindra Licek se ohlédne za sobotním vítězným zápasem kladenských volejbalistů.

V úterý v našem pravidelném seriálu představíme hospodu Na Slovance. S odborníkem na pohonné hmoty jsme se pobavili o tom, zda je reálné ještě očekávat pokles cen benzinu a nafty. A trenér fotbalistů SK Ivan Pihávek není příliš spokojený s obrannou hrou mužstva a slibuje změny.

Středa vám nabídne rozhovor s bývalým kladenským odchovancem Janem Platilem (na snímku). Ten na čas přerušil profesionální kariéru a nyní předává hokejové zkušenosti mladším.

Ve čtvrtek se ohlédneme za dalším domácím hokejovým zápasem Rytířů a v pátek Zdeněk Kuchyňka, ředitel Sládečkova vlastivědného muzea, prozradí nejen zajímavosti z této instituce, ale i to, co brání ve zřízení autobusové zastávky u muzea a jak se změnil způsob života obyvatel Kladna.

Kromě toho vám samozřejmě nabídneme zajímavé aktuality i další oblíbené rubriky.

Vaše Kladno vám přeje příjemný nový týden.

- mar -