V naší pravidelné upoutávce vám, našim čtenářům, nabídneme letmý výčet článků, které jsme pro vás na příští týden připravili. Byla by přece škoda, kdybyste přišli o zajímavé informace, rozhovory a fakta.

Hned pondělí bude bohaté na zajímavé zprávy. Město Kladno buduje u hřbitova nový parčík a kladenské školy čelily náporu prvňáčků. Jak se zdá, demografická křivka právě vrcholí. Také se společně s námi podíváte na zimní stadion a představíme vám muže, který komentuje zápasy Rytířů. A komu doma chybí čtyřnohý kamarád, může se pro něj vydat do Bouchalky a vybrat si třeba pražského krysaříka Andyho.

V úterý zavítáme do hospody Novobar a ve středu připomeneme, že se blíží svátek zamilovaných - Valentýn. Naši respondenti se v pravidelné anketě svěří, zda tento zámořský svátek oslaví. Restaurace Sleťák všem milencům nabídne valentýnský brunch, ale komu by to nestačilo, může si ve Sport Hotelu Sletiště dopřát i romantický pobyt. Hokejista Marek Čurilla (na snímku) nám povyprávěl, jak se mu vede v Německu a zda by si opět rád zahrál za Kladno.

Čtvrtek přinese videopozvánku do Kladenského zámku na výstavu o hříšných lidech města pražského a v pátek se vypravíme za bezdomovkyní Evou, která již několik let žije ve vyřazeném železničním vagonu. Schválně si tipněte, jaké je její největší přání? A písničkářka Radůza napsala novou pohádku pro děti, která bude mít premiéru v divadle Lampion.

Příjemný 6. týden roku 2016 vám přeje Vaše Kladno.

- mar -