V naší pravidelné upoutávce vám, našim čtenářům, nabídneme letmý výčet článků, které jsme pro vás na příští týden připravili. Byla by přece škoda, kdybyste přišli o zajímavé informace, rozhovory a fakta.

Zítra tu máme pondělí a s ním další nabíku opuštěného psíka. Na nový domov čeká naháč Jára. Jízda na kole dostane v Kladně nový řád, podrobnosti se dozvíte v našem článku. A narozeniny slaví ikona českého ledního hokeje, muž s neuvěřitelnou fyzickou i hráčskou výdrží, zářící stále v NHL, a kladenský rodák. Jméno vám snad ani nemusíme napovídat...

V úterý se podíváte do další kladenské putyky, která se nachází v prostorách fotbalového SK a kde podle slov majitelky hospody se točí nejlevnější plzeňské pivo v Kladně. Připomeneme další narozeniny, tentokrát bývalého ledního hokejisty. Kladno hledá novou podobu centra města, jaká by měla být? A fotbalový trenér Ivan Pihávek prozradil, co ho na současných výkonech jeho svěřenců nejvíce těší.

Středa přinese pozvánku na zajímavou besedu o cyklojízdě kolem zeměkoule, pogratulujeme dalšímu lednímu hokejistovi i zápasníkovi MMA k jejich narozeninám a v pravidelné anketě se z odpovědí respondentů dozvíte, zda chodí nakupovat do "sekáčů".

Ve čtvrtek se možná pousmějete nad naším fotovtipem, pozveme vás do divadla na představení Bivak a na žádosti našich čtenárů ozřejmíme, co se chystá na místě bývalé rozdělovské cihelny.

Drobná a pohledná, ale řídí několikatunový kolos. Taková je naše Tvář týdne, Maruška z Ukrajiny (na snímku), řidička kladenského autobusu. Jak zvládá místní provoz a nebojí se s ní jezdit cestující? Dozvíte se v její zpovědi. Ve fotoreportáži se ohlédneme za Jarem kladenských dětí a pozvememe vás na maškarní ples i na vystoupení světově uznávaného jazzového klavíristy.

Až se týden překulí do svého předposledního dne, přečtete si o plánech města na změnu podoby náměstí Edvarda Beneše a v neděli už bude připraven týdenní horoskop. 

Mezitím budeme samozřejmě přinášet další aktuality, například videoreportáž o instalaci opony v kladenském divadle a pozveme vás na výtvarné kurzy. Další články najdete i na našem facebooku https://www.facebook.com/denikvasekladno/?fref=ts, kde můžete diskutovat či psát vaše náměty a postřehy.

Přejeme vám co nejpohodovější týden.

- mar -