V naší pravidelné upoutávce vám, našim čtenářům, nabídneme letmý výčet článků, které jsme pro vás na příští týden připravili. Byla by přece škoda, kdybyste přišli o zajímavé informace, rozhovory a fakta.

A je to tady! Pro hokejové Rytíře začíná nejdůležitější část letošní hokejové sezony. Již zítra se střetnou v prvním duelu play off s týmem Ústí nad Labem. Jak vidí úvodní vzájemný zápas trenér a hráči severočeského celku? A jak tipuje výsledek utkání naše nové kvarteto tiperů? To vše se dozvíte v pondělí. Kromě toho si přečtete o křížené labradorce Sáře, která čeká v útulku na nový domov a jejíž neposednou povahu utlumí pouze bytelný plot, přes který nepřeleze.

Úterý nabídne exkurzi do hospody na Slovanu a pogratulujeme kladenské nadějné sportovkyni, která již sbírá mezinárodní úspěchy. A samozřejmě přineseme čerstvé informace z hokejového zákulisí play off.

Ve středu se v naší pravidelné anketě dozvíte, zda naši respondenti pěstují drahého koníčka, připomeneme narozeniny jedné z legend ledního hokeje a nabídneme vám ke koupi zajímavý rodinný dům v obci Velká Dobrá.

Čtvrtek odstartujeme fotovtipem, u příležitosti životního výročí potřeseme na dálku pravicí dalšímu významnému hokejistovi, mimo jiné vítězi olympijských her, a mnohé z vás určitě zaujme informace o přejmenování některých ulic a novém značení na sloupech veřejného osvětlení v Kladně, které usnadní záchranným složkám lokalizaci místa nehod a neštěstí.

V pátek se vypravíme za plavci Medúzy, kteří v přípravě tvrdě makají, a všem živnostníkům a podnikatelům nabídneme unikátní technologické řešení ePokladna, díky kterému ušetří čas i peníze.

Sobota naservíruje další Bářiny "Liškoviny" a neděle tradiční horoskop.

To vše je však jen zlomek toho, co jsme pro vás, naše čtenáře, na příští týden uchystali. I nadále můžete zasílat dotazy primátorovi Kladna a gratulace vašim známým a příbuzným na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Budeme rádi i za tipy na články, reportáže a rozhovory, protože web Vaše Kladno je skutečně pro vás...

Příjemné čtení vám přeje redakce Vaše Kladno.

- red -