V naší pravidelné upoutávce vám, našim čtenářům, nabídneme letmý výčet článků, které jsme pro vás na příští týden připravili. Byla by přece škoda, kdybyste přišli o zajímavé informace, rozhovory a fakta.

Nemastné neslané výkony hokejových Rytířů a jejich překvapivé klopýtání v play off s Ústím nad Labem, to bude zřejmě hlavní téma příštího týdne. Hned v pondělí se naše kvarteto tiperů pokusí určit pátý výsledek vzájemného střetnutí a večer vám samozřejmě přinese reportáž z tohoto duelu. Snad to tentokrát bude pro Kladenské veselejší... Dále se dozvíte, proč nám nad hlavami zesílí letecký provoz a co požadovat po dodavatelích energie. A v útulku Bouchalka se na nového pána těší akční pejsek Toby.

Úterý přinese nabídku příměstského florbalového kempu pro děti a dorost a prohlédnete si interiér hospůdky (na snímku) u fotbalového hřiště Slavoje. Primátor Kladna Milan Volf v našem rozhovoru mimo jiné přislíbil, že hokejová mládež rozhodně nebude trpět nedostatkem v souvislosti s dosud neprůhledným účetnictvím hokejového klubu Rytířů. A večer (doufejme!) budeme opět držet palce hokejistům Kladna.

Ve středu nabídneme informaci z časopisu dTest, který varuje před podomními zámečníky. Spolumajitel kina Hutník Pavel Volf nám prozradil, který český film ho nejvíce zklamal a jak hodnotí z hlediska návštěvnosti loňský rok. A ve Švermově je volný pěkný rodinný dům 5+1, třeba se objednáte k jeho prohlídce.

Čtvrtek otevřeme informací o velikonočním jarmarku v Libušíně a všem, co hledají zaměstnání, nabídneme práci v nově otevírané Divadelní kavárně.

V pátek si přečtete hodnocení podnikatelky, která v souvislosti se zavedením elektronické evidence tržeb začala využívat novou aplikaci, jež významně ušetří čas s papírováním. A v rubrice Tvář týdne se čtenářům představí Roman Šroba, podnikatel a předseda městské sportovní komise.

Pamatujete si na Olgu Havlovou? První dáma našeho polistopadového prezidenta již není mezi námi, ale její stejnojmenná cena žije dál. Letos se bude udělovat již po 22. a získají ji osoby se zdravotním postižením, kteří se vyrovnali se svým handicapem a pomáhají druhým lidem. Pokud takového člověka v Kladně znáte, nominujte ho! Více informací najdete v sobotu a v neděli, tak jak je již zvykem, si přečtete, co vám do příštího týdne slibují hvězdy.

Kromě toho se dozvíte informace o bezpečnosti v Kladně, o opravách silnic a pozveme vás na novou výstavu o historii budovy Kladenského divadla. Volejbalisté sehrají rozhodující zápas o postup do play off doma s Brnem, fotbalisté rozehrají prvním kolem jarní část divize a v pátek a v sobotu se uskuteční zápisy do mateřských škol. U všeho vyjmenovaného samozřejmě nebudeme chybět. A i nadále můžete zasílat svoje dotazy primátorovi Kladna na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. či na stejný e-mail zasílat gratulace vašim známým, příbuzným apod. Zveřejnění je zdarma, tak směle do toho!

Vaše

Vaše Kladno