Dnes přijímají gratulace ke svým 32. narozeninám vzpěračka, silová trojbojařka a kladenská bojovnice Pavla "Kulíšek" Kladivová a ke 47. narozeninám jeden z nejtvrdších obránců historie kladenského hokeje a ve své době i československé nejvyšší soutěže Jan Kruliš. 

V dětství Pavla prošla gymnastikou a baletem. Pak jí v pubertě zachutnalo surové železo a v silovém trojboji trhala ve svém věku i váhové kategorii národní rekordy. Ve třiadvaceti přešla ke vzpírání a krátce na to se na dlouhá léta ocitla v české reprezentaci. V současné době proniká do tajů bojů MMA u Honzy Homolky v SKS Aréně a otevírá v Praze svoji Arénu plnou železa. 

Kvalitní bek Jan Kruliš odehrál za Kladno v extralize přes pět stovek zápasů. Za dvacet sezon stihl potěšit svým uměním také fanoušky Sparty nebo Brna, zahrál si v Rakousku, Maďarsku, Velké Británii i v Japonsku. Kariéru ukončil v týmu Lev Slaný. Vedle hokeje mu tleskali na fotbalových pažitech Kladenska, kde předváděl skvělé zákroky jako brankář. V současné době pracuje jako manažer a pro Vaše Kladno komentuje domácí utkání Rytířů. 

Jan Murárik