Před necelým čtvrtstoletím přišel na svět Vojtěch Butor, všestranný sportovec a příležitostný plavčík, a kulatiny slaví herečka Jana Zenáhlíková. Gratulujeme!

Ještě v kladenské juniorce patřil Vojtěch k nejtalentovanějším hokejistům. Jeho šikovné ruce a herní vtip mu předurčovaly zajímavou hokejovou budoucnost. Sportovní nadání zdědil po svých rodičích, výborných sportovcích plavcích, a strýcovi Michalu Pivoňkovi, hráči Kladna, NHL a hokejovému mistru světa. Vojta se svého času uplatnil také jako extraligový hokejbalista kladenského Alpiqu. V současné době svoji životní cestu směřuje mimo aktivní vrcholový sport. A na ní mu držíme palce.

Stejně krásného věku jako hlavní hrdinka "romantické" komedie Městského divadla Kladno Perfect Days dosáhne 11. ledna také její představitelka, herečka Jana Zenáhlíková. Pokud byste jí chtěli popřát, máte možnost právě na repríze zmiňované komedie, kterou divadlo "nasadilo" Janě přímo k narozeninám. 
Nynější stálá členka souboru MDK se na zdejších prknech objevila poprvé v září loňského roku v muzikálu DONAHA!, kde po boku svých kolegů prokazuje herecké a především pěvecké kvality.

Jan Murárik a red