Narozeninová gratulace Vašeho Kladna dnes putuje k našim čtyřem čtenářům. Všechny spojuje sport, ovšem každý vyznává jiný druh pohybu.

Kateřina Stachová, talentovaná tenistka kladenského Slovanu, přijímá blahopřání ke svým 19. narozeninám. Sestra odchovance kladenského hokeje Davida si v poslední době k tenisu přibrala také modeling a učení k blížícím se maturitním zkouškám. Přejeme hodně zdraví a úspěšnou kariéru maturantky na modelingových molech. 

Tomáš Kučera slaví 23. narozeniny. Býval všestranným atletem v barvách A. C. TEPO Kladno. V současné době je ,,profesionálním" fanouškem kladenského sportu. Mimo tradičních vrcholových sportů v Kladně, tedy hokeje a v současné době volejbalu, ho především můžete potkat jako hlavního bubeníka u florbalových Kanonýrů. Kromě zdraví a radosti z úspěchů kladenských sportovců přejeme také nikdy neprokopnutý buben.

Ondřej Burant, úspěšný podnikatel, si dnes jistě přiťukne s přáteli ke svým 28. narozeninám. Tvrdému, nekompromisnímu a velmi šikovnému stoperu divizního Sokola Hostouň přejeme pevné zdraví a pevné nervy s rozhodčími.

Své 21. narozeniny si bezesporu parádně užije Rytíř Petr Havlůj. Jeden z nejlepších hráčů loňské juniorské extraligy v současné sezoně sbírá cenné zkušenosti v týmu dospělých. Za redakci přejeme pevné zdraví a brzkou oslavu postupu kladenského hokeje do extraligové společnosti.

- red -