Policisté Obvodního oddělení Kladno zahájili úkony trestního řízení ve věci krádeže nářadí v Kladně v ulici O. Peška.

Zatím neznámí pachatelé v noci ze 7. na 8. června nezjištěným způsobem, bez známek násilí a poškození, vnikli do nebytových prostor domu na výše uvedené adrese, ze kterých odcizili bourací kladivo zn. Bosch v hodnotě 10.000 Kč, bourací kladivo zn. O.K. v hodnotě 1.000 Kč, elektrický šroubovák zn. Hilti v hodnotě 7.000 Kč, brašnu s elektrikářským nářadím zn. Stanley v hodnotě 3.500 Kč a aku vrtačku zn. Black and Decker v hodnotě 1.500 Kč. 

Vzhledem k tomu, že je v ulici O. Peška umístěna průmyslová kamera, nebylo těžké zjistit, kdo je pravděpodobným zlodějem. Policisté vyhodnotili záznam z této kamery a zjistili, že v úterý 7. června ve večerních hodinách nejprve skupinka tří osob postávala nedaleko domu a postupně muži vstupovali do domu, který následně opouštěli v různých intervalech i s kradenými věcmi. 

Zatím se tyto osoby nepodařilo ztotožnit, ale je pravděpodobné, že je někdo na záznamu pozná. Policie proto prosí občany o pomoc při identifikaci těchto mužů. Jakékoli informace, které by vedly k odhalení totožnosti pachatelů, přivítají policisté na telefonním čísle 974 873 500, nebo můžete kontaktovat přímo vyšetřovatelku případu na policejní služebně v Kladně na náměstí E. Beneše. Samozřejmě je možné využít bezplatnou linku 158.

- red -

Foto: PČR

zlodej1

zlodej2

zlodej4