Kladenští policisté dopravního inspektorátu vyjížděli o sobotním odpoledni k vážné dopravní nehodě v obci Hořešovičky na Slánsku, která byla oznámena na linku 158. K místu nehody se sjely i ostatní složky integrovaného záchranného systému a k odvozu zraněných osob byly přivolány také vrtulníky s lékařskou posádkou na palubě.

Ŕidička (22), jedoucí na pozemní komunikaci z obce Zichovec ve směru na obec Hořešovičky, z dosud nezjištěných příčin nezvládla řízení, vjela mimo vozovku a narazila do rodinného domu. V osobním vozidle značky Peugeot se nacházela čtyřčlenná posádka. Řidička i její padesátiletá spolujezdkyně, sedící na předních sedadlech, utrpěly zranění neslučitelná se životem, kterým na místě ihned podlehly. Dva muži, sedící jako spolujezdci na zadních sedadlech ve věku padesát dva a dvacet šest let, utrpěli vážná těžká zranění a byli vrtulníky letecké záchranné služby transportováni do nemocnic.

Co bylo příčinou této vážné dopravní nehody je nyní předmětem šetření. Vzhledem ke smrtelným a vážným zraněním byl případ postoupen na službu kriminální policie a vyšetřování územního odboru Kladno.

- red -

 Ilustrační foto: archiv