Dnes 20. března v odpoledních hodinách nahlásila matka policistům, že pohřešuje svoji osmnáctiletou dceru Kateřinu Venclovou, bytem Benešov, Zapova ulice.

Dceru viděla naposledy v půl šesté ráno, když spolu se svým bratrem odcházela na vlak, kam jeli společně do Prahy do školy. S bratrem se pohřešovaná rozloučila u krčské nemocnice v 7.15 hodin. Do školy však podle sdělení matky nedorazila. Po 13. hodině kontaktovala dívka matku SMS zprávou a od té doby se neozvala. 

Jelikož se dívka léčí se srdcem, má matka obavy o své dítě. V minulosti byla již dívka několikrát pohřešována. Je pravděpodobné, že pobývá v Kladně nebo v Praze.

Pohřešovaná je 162 cm vysoké hubené postavy a má plavé dlouhé rovné vlasy česané na patku a modrozelené oči. Zdánlivý věk je cca šestnáct let. 

V době odchodu na sobě měla dívka modré džíny, zelenočernou jarní bundu s kapucí na levé straně na prsou číslo 28, které se olupuje z látky. Dále byla oblečena do modré mikiny s kapucí s knoflíky u krku. Na nohou bílé tenisky zn. Adidas. S sebou by měla mít modrý batoh s učením. 

Jakékoliv informace o pohřešované dívce můžete sdělit na kteroukoliv policejní služebnu, nebo poznatky volejte na tísňovou linku 158.

- red -

katka venclova