V polovině srpna přijali policisté Obvodního oddělení Kladno – město oznámení od pětatřicetileté ženy, že byla okradena. 

Jako zaměstnankyně bankovního domu pracovala na pobočce v Kladně v ulici TGM. Z kanceláře se v poledne asi na hodinu vzdálila a toho využil zatím nezjištěný pachatel. Vstoupil do objektu a následně vešel do neuzamčené kanceláře a ze stolu odcizil ženě peněženku, ve které měla finanční hotovost, platební karty a osobní doklady.

Jelikož je v bance instalován kamerový systém, pachatele se podařilo zjistit na kamerovém záznamu. Vyslechnuté pracovnice na pobočce bankovního domu potvrdily, že muž na záznamu se pohyboval sám v kanceláři, ze které následně odcizil výše uvedenou peněženku.

Případ je šetřen jako přečin neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Aby se podařilo tohoto muže identifikovat, přivítali by policisté informace k totožnosti muže, který byl zjištěn na kamerách. Pokud ho někdo pozná, nechť kontaktuje vyšetřovatele případu osobně na Obvodním oddělení Kladno – město, nebo na telefonním čísle 974 873 502. Samozřejmě je možné využít bezplatnou linku 158.

- red -