Známý kladenský trenér bojových umění Pavel Hakim Majer rozšířil svou rodinu o další dítě. Zítra ho širší veřejnosti představí v NC OAZA.

Sportovní pole působnosti jste v posledních dnech rozšířil o velké fitness. Jaké to je mít na starost obrovský GYM?
Baví mě to. Pro mě je to další dosažená životní meta. S NC OAZA jsme vytvořili jednu z největších posiloven na Kladně, vlastně jeden velký sportovní komplex. V něm si myslím každý přijde na své. Na Kladně jsme jiní než ostatní. Otevřeli jsme v květnu a lidi začínají chodit. Jsem spokojený.

Na Kladně je čtrnáct veřejných posiloven. Uvědomoval jste si riziko velké konkurence?
Konkurence jsem se nebál a nebojím. Posilovny na Kladně jsou v odpoledních a večerních hodinách narvané. Zájem lidí o cvičení je pořád velký. Vidím to i v části našeho komplexu s bojovými sporty. Nestahujeme klienty z jiných boucháren, spíše se na nové nabalují noví lidé. Základna bojových umění na Kladně se rozšiřuje.

Zítra vás v NC OAZA čeka slavnostní otevření fitness pro širší veřejnost, a také show spojená s kasinem. Co návštěvníci akce zažijí?
Začneme ve dvě hodiny odpoledne a vrchol ve fitness prostoru bude mezi šestou až osmou hodinou. Návštěvníci zažijí ukázkové tréninky, ochutnají výživové doplňky, proteinové dortíky, obejdou si celý komplex bez omezení. Přitom se potkají se zajímavými osobnostmi v čele s Patrikem Kinclem, který v sobotu vyhrál sledovaný zápas nad Karlosem Vémolou. K vidění je toho u nás hodně.

Jakou máte před sebou nyní životní metu?
Hakim Fitness je moje další dítě, o které se chci starat, jak nejlépe dovedu! Druhé moje sportovní dítě je Noc válečníků. K té se plánuji co nejdříve vrátit.

Jan Murárik