Dobré ráno, dnes je pátek 3.5.2024 svátek má Alexej, zítra Květoslav

Překvapené Kladno turnaj vyhrálo

Hokej se teprve učí, ale vyhrávat už umí. Osmiletí Rytíři vybojovali prvenství na turnaji v jižních Čechách s názvem Jiří Novotný CUP. Ovšem před zahájením bojů je čekalo příjemné překvapení.

„Přijeli jsme na stadion Jaroslava Pouzara a nemohli jsme do kabiny. Nechápali jsme proč. Po slavnostním zahájení, kdy k dětem promluvili pan Pouzar a Jiří Novotný, jsme se do ní konečně dostali. A tam jsme zažili nečekaně příjemné překvapení. Kluci měli na místech pověšený dres nejen s logem turnaje, ale i se znakem Rytíře na ramenou a svým jménem na dresu!“ uvedl trenér Petr Procházka.

Potěšení Rytíři v prvním utkání remizovali s domácí celkem Českých Budějovic 3:3, když se hlavními hvězdami zápasu stali gólman Patrik Pišinger a střelec dvou branek Antonín Honisch. „Klukům jsem po zápase zdůraznil, že když vedou o tři branky, není konec zápasu,“ zlobil se kladenský kouč. 

Ti si zřejmě vzali jeho slova k srdci a smetli Slavoj Zbraslav 9:3. Rozjeté Kladno vzápětí nezastavila ani pražská Slavia, která si rovněž odnesla z ledu debakl 2:7. Do posledního utkání šli Rytíři už jako největší favorité na zlato. Svoji roli jasně potvrdili a Karlovy Vary si do přehledu zápasů připsaly porážku 1:5. „Musím vyzdvihnout především výkon brankáře Pišingera , který chytal celý turnaj parádně. Navíc ve dvou utkáních chytil i to, co jsem si myslel, že už bude gól. Klukům jsem poděkoval a řekl jsem jim, že jsem na ně pyšný,“ doplnil Petr Procházka.

Při závěrečném ceremoniálu, kdy kladenští hokejisté dostali zlaté medaile, obdržel Filip Hlavsa cenu pro nejužitečnějšího hráče turnaje. Ze šesti posledních turnajů přivezli osmiletí Rytíři čtyři zlaté, jednu stříbrnou a jednu bronzovou medaili. 

Vítězná sestava: Patrik Pišinger, Jakub Borkovec, Filip Hlavsa, David Mahovský, Antonín Honisch, Jiří Novák , Karel Müller, Matyáš Pavelák, František Maulis, Tobias Krämer, Matyáš Melančin, Eliáš Hausner.

Jan Murárik

mladosinejlepsi

Nejlepší hráč turnaje s Jiřím Novotným

mladosiprekvapeni

Překvapení čekalo v šatnách na každé družstvo

mladosinejlepsiznejlepsich

Nejlepší z nejlepších se zlatem na krku

mladosiprvni

První místo vychytal Pišinger. Pamatujte si tohle jméno...


Počasí Kladno

Předpověď počasí

Těšíte se na Dny města?
Kategorie: Anketa

Těšíte se na Dny města?

Největší slavnost města Kladna má už narýsovaný plán programu. Opět nás na Sletišti pobaví z pódia zajímaví hudební interpreti. Na posledních Dnech prošly od pátku do neděle bránou sportovního areálu desítky tisíc lidí. Zopakuje se zájem návštěvníků také letos? Těšíte se?

Anketa

Zajímají vás Dny města?

1174760097 [{"id":"614","title":"Nenech\u00e1m si je uj\u00edt","votes":"3","type":"x","order":"1","pct":18.75,"resources":[]},{"id":"615","title":"Jeden den p\u016fjdu ur\u010dit\u011b","votes":"1","type":"x","order":"2","pct":6.25,"resources":[]},{"id":"616","title":"Mo\u017en\u00e1 se p\u0159ijdu pod\u00edvat","votes":"3","type":"x","order":"3","pct":18.75,"resources":[]},{"id":"617","title":"Ur\u010dit\u011b na n\u011b nep\u016fjdu","votes":"9","type":"x","order":"4","pct":56.25,"resources":[]}] ["#ff5b00","#4ac0f2","#b80028","#eef66c","#60bb22","#b96a9a","#62c2cc"] sbar 200 200 /component/communitypolls/?task=poll.vote MSG_ERROR_NO_SELECTION Please select either existing option or enter your own, however not both. MSG_THANK_YOU_NO_RESULTS COM_COMMUNITYPOLLS_LABEL_ANSWERS Hlasů ...