Dobré ráno, dnes je pátek 3.5.2024 svátek má Alexej, zítra Květoslav

Senzace pod vysokou sítí očima Borka Fokta

Blokař Borek Fokt (34) je stále na soupisce volejbalového Kladna. Ovšem s aktivní kariérou už podle svých slov skončil. Přesunul se tak plynule z palubovky mezi diváky na tribunu. A na ní byl také včera večer, když jeho bývalí spoluhráči senzačně porazili České Budějovice. Zajímalo nás, jak tohle extraligové překvapení vidí s odstupem několika hodin.

"Viděl jsem druhé domácí utkání, v tom prvním jsme prohráli se Zlínem. Rozdíl mezi nimi byl v našem útočném pojetí, které jsme předvedli proti Budějovicím. V prvním setu jsme měli trochu problém se ztrátou, ale pak jsme zbytek zápasu dominovali. Dobře jsme servírovali, bránili, blokovali. Neměli jsme problém udělat si ztrátu. Budějovičtí přitom právě ten první set sehráli z jejich pohledu optimálně, a kdyby ho dotáhli do vítězství, mohl třeba celý zápas dopadnou naopak. Ale oni postupem času neměli u sebe kam sáhnout a na rozjeté Kladno vůbec neměli. Kladno předvedlo týmový výkon, a kdybych měl vyzdvihnout jednotlivce, tak musím mluvit o Hietanenovi, který tvrdil muziku a Křesťan určitě zahrál tak, jak bychom si od něj představovali. A Dillien potvrdil, že ho v týmu máme nejen kvůli roli spolehlivého druhého nahrávače, ale také pro jeho výborný servis, což včera potvrdil čtyřmi body v řadě. Každý další pak přidal ze sebe něco navíc. Hovořil jsem s hráči Budějovic a zajímalo mě, jestli za porážku dostanou vynadáno a překvapili mě, když řekli, že nevědí za co by měli dostat vynadáno, když Kladno hrálo opravdu dobře, s čímž se nedalo nic dělat! Ve čtvrtek hrajeme doma proti Liberci, obhájci titulu, a ten si musí být vědom, že se do Kladna už nejezdí pro lehce nabyté tři body, ale že se u nás nemusí vyhrávat vůbec..."

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí

Těšíte se na Dny města?
Kategorie: Anketa

Těšíte se na Dny města?

Největší slavnost města Kladna má už narýsovaný plán programu. Opět nás na Sletišti pobaví z pódia zajímaví hudební interpreti. Na posledních Dnech prošly od pátku do neděle bránou sportovního areálu desítky tisíc lidí. Zopakuje se zájem návštěvníků také letos? Těšíte se?

Anketa

Zajímají vás Dny města?

754193807 [{"id":"614","title":"Nenech\u00e1m si je uj\u00edt","votes":"3","type":"x","order":"1","pct":18.75,"resources":[]},{"id":"615","title":"Jeden den p\u016fjdu ur\u010dit\u011b","votes":"1","type":"x","order":"2","pct":6.25,"resources":[]},{"id":"616","title":"Mo\u017en\u00e1 se p\u0159ijdu pod\u00edvat","votes":"3","type":"x","order":"3","pct":18.75,"resources":[]},{"id":"617","title":"Ur\u010dit\u011b na n\u011b nep\u016fjdu","votes":"9","type":"x","order":"4","pct":56.25,"resources":[]}] ["#ff5b00","#4ac0f2","#b80028","#eef66c","#60bb22","#b96a9a","#62c2cc"] sbar 200 200 /component/communitypolls/?task=poll.vote MSG_ERROR_NO_SELECTION Please select either existing option or enter your own, however not both. MSG_THANK_YOU_NO_RESULTS COM_COMMUNITYPOLLS_LABEL_ANSWERS Hlasů ...