V prvním přípravném utkání na novou sezonu vyhrál kladenský Slavoj nad Stehelčevsí 7:2. Střelecky přitom exceloval Tomáš Rouček.

Po dlouhé době odehráli Slavojští zápas na vlastním hřišti a hned vítězný. "Je to první zápas a neděláme z něj veliké závěry. Nicméně pro pohodu v týmu je to určitě povzbuzení a makáme dál. Ve výborném světle se ukázaly všechny nové tváře v našem týmu. Nejvíce exceloval Tomáš Rouček, který dokázal že je pan střelec," uvedl po utkání předseda klubu Petr Kovář.  "Lokáda" nasadila sedm nových hráčů a bylo znát, že si na sebe tým zvyká. "Zatím se posily ukazují jako dobrý nakup, postaraly se o všechny góly," doplnil.

Další nováčci se k týmu připojí po dovolených. Za hosty nastoupil exbuštěhradský Vávra, který kdysi hrál na Slavoji. V zápase byli domácí více na balónu a soupeře pouštěli do šancí jen po vlastních ztrátách. Slavoji výborně fungovala souhra Rouček - Zieber. Posily z Družce ukázaly očekávanou fotbalovou kvalitu a byly rozdílovým elementem duelu. Další víkend čeká Slavoj turnaj Braškova. V sobotu hraje proti Družci (15.00), další týden s Lidicemi (čtvrtek od 18:00 v Lidicích).

Góly Slavoje: 4 x Rouček, Zieber, Dajčmar, Spišiak. 

Sestava Slavoje: Pergl - Pletánek, Kovář, Vašek, Valter (46. Jaroš), Dajčmar, Spišiak (Kosik), Zieber, Král, Markov, Rouček.

-red-