Oba divizní týmy z kladenského okresu dnes odehrají osmnácté kolo jako hosté. Kladno v Libiši (10.15), Hostouň v Březové. 

Podle tabulkového postavení soupeřů by Kladno měl čekat lehčí zápas. Ovšem po dvou jarních prohrách v řadě půjde na hřišti zachraňující se Libiše o více než jen případné tři body za výhru. Libiš, která je v tabulce třináctá, brala v šestnáctém kole dva body v Mostu po penaltovém rozstřelu a v minulém kole ze značky pokutového kopu zase o dva body přišla v Ostrově. Jedenáctý kladenský SK dvě kola zpátky podlehl bez bodu Neratovicím i poté doma Brandýsu nad Labem. Oba týmy od sebe v tabulce dělí čtyři body. Současná situace v kladenském klubu je složitá. Více informací o možném rozuzlení blízké budoucnosti přineseme v textu o utkání. 

Hostouňský Sokol se odpoledne představí jako host Březové, která v tabulce dlí na sedmé příčce. Aby lídr tabulky o první místo s jistotou nepřišel, musí na umělém trávníku v Sokolově  vyhrát. V případě prohry se totiž na sokoly zezadu tlačí tři týmy...

-red-