Třetím barážovým soupeřem hokejových rytířů je celek Motoru České Budějovice. Utkají se s ním v úterý 2. dubna na domácím stadionu (18.00). 

Jihočeši v současné době spoléhají především na formu svých gólmanů. Petr Kváča vychytal v play off tři nuly v řadě a má bilanci úspěšnosti svých zásahů na 96 procentech! Jeho kolega Jan Strmeň je o necelých pět procent horší. 

Jestliže Kváča v play off stanul v čele prvoligových brankářů, pak na stejné pozici je také jeho spoluhráč obránce René Vydarený v počtu zblokovaných střel (18). Mezi nejlepší pěticí vyřazovací soutěže má Motor ještě Žigu Pavlína (16) a Martina Janduse (15). Mužstvo bylo i díky tomu nejlepší za všech týmů play off ve hře v oslabení. Raritou je šest výher za sebou v základní hrací době na venkovních kluzištích!

V baráži mají v hledišti stadionu zajištěné místo všichni permanentkáři, kteří zakoupili permanentku na celou sezonu. Ti, kteří si koupili permanentku bez baráže, mají možnost dokoupit si zápasy na svá místa. Všichni ostatní si mohou koupit permanentku speciálně na baráž. Permanentky na baráž rozdělil Motor do třech kategorií v cenovém rozmezí 1000 až 1400 korun. Jednotlivé vstupenky koupí fanoušek od 190 do 250 korun. Ceny platí při nákupu den a půl před utkáním, pozdější nákup znamená přirážku 20 korun.

-red-

Foto: Pavel Kačerovský

Jak Kladno dopadne v baráži? Tipněte si v anketě, kterou najdete ve spodní části našeho webu.