Uzavře Kladno baráž v Brně?

Čtvrtý zápas série může ukončit Rytířům letošní putování baráží. Dojde dnes na vsetínské loučení s vidinou extraligy?

 „První třetinu jsme měli pouze průměrnou, kdy jsme udělali chybu ve středním pásmu a inkasovali jsme gól. Ve druhé třetině nemám svému týmu, co vytknout. Měli jsme dobrý pohyb, dobrý tlak do brány a myslím, že jsme měli spoustu dobrých střeleckých pozic. Nakonec jsme z toho dali i dva góly. Sice jsme dnes prohráli 3:2, ale kluky jsem v kabině pochválil, protože ten výkon byl velmi dobrý a musíme to brát pozitivně do zítřejšího dne,“ uvedl Jiří Weintritt, trenér Vsetína.
 „První třetina byla z naší strany celkem slušná. Od druhé části byl však Vsetín lepší, byl více v našem obranném pásmu. My jsme sice měli asi tři šance v různých přečíslení, nicméně třikrát za sebou jsme skončili v rohu. Od té doby byl Vsetín jasně lepší a děkujeme za vítězství Adamu Brízgalovi,“ nešetři kritikou i chválou kouč Kladna Otakar Vejvoda.
„Musíme zůstat soustředění. V posledních dvou zápasech jsme začátky měli výborné, vždycky jsme dali v první třetině gól a většinou jsme skoro celé první třetiny dominovali. To je klíč ke čtvrtému zápasu – nastoupit tak, jako jsme nastoupili v posledních dvou zápasech. V nejlepším případě dát jeden dva góly a hrát s klidem a zodpovědně,“ dodal pro web Rytířů gólman Adam Brízgala.
Tip pro sázkaře: Kdo si dnes zariskuje, zřejmě zvolí remízu v základní hrací době. Sázkové kanceláře na ni vypsaly kurz 4,47:1. Buďme spíše realisté a věřme Kladnu, že i počtvrté zvítězí za šedesát minut hry. Pro takový případ je kurz 1,77:1.

Jan Murárik
Foto: ROBE Vsetín

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí