Anketa: Můžou podle vás Rytíři postavit nyní tým pro play off?

Bývalí hráči kladenského hokeje reagovali pro Vaše Kladno na „pouštění žilou“ u Rytířů a zamýšlejí se nad šancí Jágrova klubu sestavit pro další sezonu tým pro play off.

Milan Nový: Určitě se podle mého názoru dá nyní postavit tým na konečné dvanácté místo a s tím předkolo play off. Jarda dělá správná rozhodnutí, tak věřím, že ho udělá i pro příští sezonu.

Josef Wimmer: Mrzí mě, že budeme zase stavět na hráčích, kterým dávno bylo třicet. Kladnu by asi svědčila první liga. Určitě bych postavil čtvrtou lajnu z našich mladých kluků. Kdyby dostali šanci, podle mého hrát špatně nebudou. Porozhlédl bych se i o soutěž níž.

Petr Tatíček: Já si nedokážu představit, že Jarda Jágra dokáže teď začít stavět tým pro play off. Z českých hráčů takový tým neposbírá. Bude muset zase sáhnout do zahraničí. Ale bojím se, že se poslední tři barážové sezony budou opakovat.

Lubomír Čužák Rys: Když nám zůstalo dvanáct hráčů, tak si to nemyslím. Nemáme trenéry a odešlo hodně hráčů. S tím, co zbylo, to na výsluní není... Určitě ale má Jarda něco připravené.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí