Rytíři se dnes odpoledne (16.00) pokusí odčinit páteční prohru s Litvínovem. Ovšem v cestě za body jim stojí obhájce titulu Třinec.

Třinečtí v pátek padli v Plzni, avšak paradoxně byli se svým výkonem spokojení. "Prohráli jsme, ale v našem podání to nebyl vůbec špatný zápas. Hráli jsme dobře, nechyběla nám častá střelba, byl tam slušný pohyb. Plzeň ale nekompromisně potrestala prakticky všechny naše chyby. Toho se musíme příští zápas vyvarovat," varuje Kladno třinecký útočník Ondřej Kovařčík a zároveň posílá rytířům vzkaz, jak by se dnes mohli dostat k bodům.
Redakční tip pro sázkaře: Třinec je velkým favoritem utkání a jen na jeho výhru je zajímavý kurz 2.05:1. Pokud Rytíři nezlepší obranu a Godla v bráně nebude mít svůj den, pak se může zopakovat třinecká kanonáda z prvního duelu na kladenském ledě, kdy hosté vsítili sedm branek. Více než celkových šest gólů v utkání je hodnoceno kurzem 2,49:1. Na možnost, že Oceláři vsítí více než pět gólů, je luxusní kurz 8,53:1. Věřme, že domácí opět předvedou výborný výkon proti silnému soupeři a porazí ho včetně ubránění jeho střelců. Taková příležitost je vypsaná v kurzu 4,05:1 při předpokladu, že padne celkem méně než šest branek. Remíza v základní části a více než celkem tři branky v zápase je hodnocena kurzem 4,8:1. Výhra Třince při celkovém počtu více než tří gólů má kurz 2,37:1.
Tip čtenáře: V pátek to bylo ze strany Kladna bez chuti, to se dnes nebude opakovat. Rytíři vyhrají 3:2, říká věrný fanoušek Rytířů Tomáš Fujan.
Kladno nastoupí ve speciálních dresech s podobiznou jedné ze svých velkých legend před roky zesnulého Eduarda Nováka

Jan Murárik