Ještě dva zápasy a pak se musí definitivně rozhodnout, jestli útočník a velká opora Rytířů Petr Vampola, bude pokračovat v Kladně nebo dál v pražské Slavii. Dnes snad pomůže rytířům získat body se silným Zlínem (17.20, přímý přenos na ČT Sport).

„Je to o tom, jak se domluví Kladno se Slavií. Soustředím se na to, abychom s Kladnem zvládli zápasy se Zlínem a v pátek v Olomouci. Chci oba vyhrát, aby Kladno bylo v pohodě. Já se v tuhle chvíli dívám hlavně na spodek tabulky. Abychom měli co nejdřív klid. Věřím, že reprezentační pauza nám pomohla v tom, aby si to všichni v hlavě poskládali a bylo to lepší,“ uvedl včera Petr Vampola v on-line rozuhovoru pro klubový web Rytířů.
Kladno na podzim výhrou na ledě Moravanů ukončilo v extralize mizérii a nastartovalo plodné období, které doma pak potvrdili v odvetě opětovným vítězstvím nad zlínskými Berany a první Godlovou nulou v  sezoně. V současné době se kladenským hráčům rovněž nedaří. A je tu zase Zlín... Které jiné mužstvo by je tedy mělo znovu nastartovat k bodové sérii, než právě Berani? U nás v redakci tomu věříme a doporučujeme vsadit ostrou jedničku v kurzu 2,4:1. Vzhledem k tomu, že ve vzájemných kláních padlo poslední dobou maximálně šest branek na zápas, je zajímavá nabídka sázkových kanceláří i na celkovou výhru Kladna a k tomu celkový počet branek v počtu méně než sedm v kurzu 3,5:1
V zápase uvidíte oranžové doplňky na výstroji hráčů. Oranžová je barvou projektu nadace Kapky Naděje. Do 15. února oranžovou použijí všechny týmy Tipsport extraligy a Chance ligy. Na kladenském stadionu v rámci utkání uskuteční veřejná sbírka na podporu boje proti onemocnění dětí rakovinou a leukémií.

Jan Murárik