Elektronická evidence tržeb některé restaurace současných provozovatelů uzavře. Podobný osud prý visí i nad vyhledávanou restaurací Gome.

Gome se jmenuje od počátku devadesátých let. Za tu dobu měla dva provozovatele. Poslední údajně vážně zvažuje rentabilitu dalšího provozu po zavedení nových pokladen. Zatím však podnik funguje a stále je vyhledávanou hospodou s poledním menu.

Otevírací doba: po – čt (10 – 23), pá (10 - 24), so (11 – 24), ne (11 - 22)

Druhy točených piv a jejich ceny: krušovická desítka (32 Kč), Plzeň (42 Kč), nealko Zlatopramen (30 Kč)

Hotovky: česká klasika (od 95 Kč)

Specialita podniku: hotovky

Nejdražší panák: koňak Hennessy (99 Kč)

Wi-fi/tv: ano/ne

Chuťovky k pivu: slané (20 – 30 Kč)

Počet míst: 65, zahrádka 35, salonek 40

Počet štamgastů: 1 stálý mimo obědy, přes obědy cca 70

Zábava: bývaly tu karty, teď firemní školení, soukromé oslavy

Pozn. red.: Uvedené ceny a nabídky podléhají aktuálním úpravám

Jan Murárik

gomehlavni

Hlavní smysl Gome je v téhle místnosti, tady se odehrává přes poledne gastronomický koncert českých hotovek

gomenamiste

Na místě Gome prý bývávaly ustájeny koně

gomenavzdory

Navzdory nápisům se čepují tři druhy piva

gomezabava

Zábava v Gome se většinou odehrává v salonku

gomezahradka

Zahrádka je od jara do podzimu přes obědy plná