
V ulici Nad Frankem, v místech, kde jen tak nějaký podnik nepřežije, vzniklo pohostinství Náladový kuchař. A potvrzuje, že takové téma nejen v téhle oblasti Kladna scházelo.
Otevírací doba: po a ne (zavřeno), út - čt (11 – 21), pá – so (11 – 22)
Čepovaná piva: o čepování provozovatel uvažuje
Specialita podniku: pomalu grilovaný bůček (burger, 129 Kč), burgery (129 – 139 Kč), Náladové hovězí – pečínka nebo steak (149 – 169 Kč), trhaná vepřová plec (79 Kč)
Hotovky: ne
Nejdražší panák: není
Wi-fi/tv: ne
Chuťovky: tři, šest nebo dvanáct kuřecích křidélek – jemné BBQ, Spicy Hot, uzené (39, 69, 99 Kč)
Počet míst: 8, hosté si jídlo odnášejí s sebou
Počet štamgastů: neurčený
Zábava: netradiční chutě burgerů a masa
Jan Murárik
Málokdo posedí, spíše hosté berou dobroty s sebou
Strohé, ale dobré
- Za kladenskými hostinci. Asie v Tescu je nejstarší< Předchozí
- Po Staročeské vzniklo na pěší zóně U DivišůDalší >