Před patnácti roky vznikla restaurace, sedm let po ní penzion. Obě sousedící místa už navštívily mnohé české i slovenské celebrity.

V penzionu přespaly mimo jiných kapely No Name a Tublatanka. Kulinářskou nabídku Al Ponte si prý stále nenechají ujít například moderátor Alexander Hemala či herečka Mahulena Bočanová.

Otevírací doba: denně (10.00 – 23.00 h., poslední objednávka jídla – 21.30 h.)

Druhy točených piv a jejich ceny: Kozel jedenáctka (28 Kč), Plzeň (42 Kč)

Hotovky: mix kuchyní (100 – 105 Kč) 

Specialita podniku: výborná kuchyně

Nejdražší panák: rum Zaya Gran Reserva (170 Kč)

Wi-fi/tv: ano/ne

Chuťovky k pivu: chipsy z trouby (35 Kč)

Počet míst: 50

Počet štamgastů: bez určení 

Zábava: setkávání nad dobrý jídlem či vínem

Pozn. red.: uvedené ceny a nabídky podléhají aktuálním úpravám

Jan Murárik

alkdobre

K dobré kuchyni patří dobré víno

alklidn

Klid na povídání maminkám zajistí bedna plná hraček

alpenzion

Penzion je podle majitele Al Ponte využívaný nejvíce od pondělí do pátku hosty, kteří do Kladna jezdí za prací

alskromna

Skromná pípa říká jasně - tady nejste v pivnici

alustolu

U stolu pamatují na nejmenší strávníky

alvrest

V restauraci můžete vybrat stůl pro početnou sešlost i stolek pro dva