
Slavnostní otevření sídlištní restaurace Horník se konalo, jak jinak, na Den horníků roku 1984. Od té doby vítá hosty většinou z řad dělnictva od samého „rozbřesku“.
Podle místních zvlášť pohnutou ani jinak převratnou historií neoplývá. Zvláštností na restauraci podobného typu snad pro někoho může být nabídka pouze dvanáctky a nástěnka štamgastů, kteří nás již opustili.
Otevírací doba: denně (6.00 – 23.00)
Druhy točených piv a jejich ceny: Staropramen dvanáctka (27 Kč)
Hotovky: ne
Specialita podniku: otevírací doba
Nejdražší panák: whisky (50 Kč)
Wi-fi/tv: ano
Chuťovky k pivu: slané (20 – 30 Kč), utopenec (30 Kč)
Počet míst: 76
Počet štamgastů: 30
Zábava: dvakrát do měsíce živá muzika, jednou za měsíc velký turnaj v Lóře
Pozn. red.: Uvedené ceny a nabídky podléhají aktuálním úpravám
Jan Murárik
Čepují pouze dvanáctku
Do hlavního lokálu se vejde přes padesát hostů
Místní muzikanti
Nad stolem štamgastů...
Nechybí tu jukebox ani hrací boxy
Štamgast Pivoňka prý rád zpívá o krokodýlovi, tak ho dostal. My víme, že kolem Bažantnice se to jimi jen hemží...
Tihle chodí pravidelně
Trofeje z Lóry
U Horníka pamatují i na milovníky sportovních přenosů
Vítejte...
Vzácní hosté, co již nikdy nepřijdou...