
Před jedenácti roky vznikl za kročehlavským rybníkem Steak House. Od té doby se tu několik provozovatelů pokoušelo uspět na mapě kladenských pohostinství.
Čtvrtým rokem je úspěšným rodinným podnikem. Vyhlášená kuchyně má základ v mořském světě, české gastronomii či mexických specialitách.
Otevírací doba: po – so (11 – 23), ne (11 – 22)
Druhy a ceny točených piv: Plzeň (39 Kč), Kozel jedenáctka (33 Kč)
Specialita podniku: mořská kuchyně (169 – 199 Kč)
Nejdražší panák: koňak (399 Kč)
Wi-fi/tv: ano/ne
Chuťovky k pivu: tataráčky (149 – 239 Kč), topinky Barracuda (99 Kč)
Počet míst: 50
Počet štamgastů: 30
Zábava: firemní večírky, narozeninové párty, svatby.
Jan Murárik
Když je hezky, nebo když se kouří...
Kozel s Plzní si rozumějí
V Barracudě je sympatické posezení
Vyznávají tu podmořský svět
Zeď zdobí portréty filmových hvězd a symboly lovu
Bývávalo...