To nejdůležitější ve fotbalovém SK se dnes neodehrávalo na hřišti, ale v zákulisí. Hráči se po přestávce poprvé sešli k zimní přípravě, až na Kolmistra, kompletní.

V kanceláři klubu se mezitím dohodlo, že společnost Talon, která od minulého léta převzala „áčko“, zastoupená Václavem Kratochvílem a Miroslavem Příložným, ukončí spolupráci. „Oslovili nás, že v lednu spolupráci s SK ukončí a pan Kratochvíl se zavázal veškeré pohledávky vůči klubu uhradit. V kádru nedošlo k žádným zásadním změnám. Zbývá nám prodloužit hostování Veselému, Petrovi Růžičkovi a Čížkovi,“ oznámil Vašemu Kladnu šéf SK Josef Drahota. „Vyjádřím se později,“ uvedl legendární fotbalový střelec Miroslav Příložný.

V minulých dnech projevil trenér Viktorie Žižkov Zdeněk Hašek vážný zájem o stopery Hanzlíka se Suchým. Kladenský klub zatím na možnost jejich působení v Praze údajně odmítá slyšet. Ve čtvrtek se tak hráči rozběhnou poprvé do terénu nabírat fyzičku. Příští sobotu sehrají první zápas turnaje na hřišti pražského Meteoru.

Jan Murárik