Fotbalisté začali zimní přípravu. Talon ukončí spolupráci, Kolmistr odjel do Německa

To nejdůležitější ve fotbalovém SK se dnes neodehrávalo na hřišti, ale v zákulisí. Hráči se po přestávce poprvé sešli k zimní přípravě, až na Kolmistra, kompletní.

V kanceláři klubu se mezitím dohodlo, že společnost Talon, která od minulého léta převzala „áčko“, zastoupená Václavem Kratochvílem a Miroslavem Příložným, ukončí spolupráci. „Oslovili nás, že v lednu spolupráci s SK ukončí a pan Kratochvíl se zavázal veškeré pohledávky vůči klubu uhradit. V kádru nedošlo k žádným zásadním změnám. Zbývá nám prodloužit hostování Veselému, Petrovi Růžičkovi a Čížkovi,“ oznámil Vašemu Kladnu šéf SK Josef Drahota. „Vyjádřím se později,“ uvedl legendární fotbalový střelec Miroslav Příložný.

V minulých dnech projevil trenér Viktorie Žižkov Zdeněk Hašek vážný zájem o stopery Hanzlíka se Suchým. Kladenský klub zatím na možnost jejich působení v Praze údajně odmítá slyšet. Ve čtvrtek se tak hráči rozběhnou poprvé do terénu nabírat fyzičku. Příští sobotu sehrají první zápas turnaje na hřišti pražského Meteoru.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí