Jen těžko hledaly fotbalistky Libušína motivaci pro poslední divizní duel. Ani případný bodový zisk by je už neposunul na vyšší příčku. Hráčky chtěly alespoň potrápit soupeře, který usiloval o postup a se kterým na podzim prohrály jen těsně 1:2.

TJ Sokol Chyše - SK Baník Libušín 8:0 (6:0)

Ovšem tentokrát domácí neponechali nic náhodě a už po poločase vedli 6:0. "Rozhodovala rychlost, kombinace a přesnost v zakončení. Do karet také domácím hrál fakt, že naše brankářská jednička Váňová nemohla pro zranění nastoupit. K dispozici nebyla ani dvojka Nováková a tak si premiéru v brance zažila jinak záložnice Kvapilová. Ve druhém poločase už soupeř pouze kontroloval hru a nikam se nehnal, konečný výsledek je spravedlivý a domácím můžeme přát případný postup," uvedl libušínský trenér Roman Zeisl.

SK: Kvapilová - Landová, Hejtmanská, Němcová, Jurošková - Marešková, Slámová (72´ Kutscherauerová), Vavrochová "C", Yeskina - Friedbergerová, Nedvědová (61´ Paurová)  

Po zápase proběhla rozlučka, jako vždy bylo veselo a mimo jiné se vyhlašovaly nejlepší hráčky: 

Hráčka podzimu 2015 - Káťa Nedvědová 

Hráčka jara 2016 - Sára Hejtmanská 

Nejlepší střelkyně - Káťa Nedvědová

Hráčka sezony 2015/2016 - Kamila Slámová

Nejlepší Kazach v týmu: Oxana Jeskinová 

Velitel lavičky: Tereza Jurošková 

Docházka: Oxana Jeskinová a Káťa Nedvědová 

Za skvělé výkony v brance: Šárka Váňová

Poděkování za podporu v sezoně 2015/2016: Hospoda Lidový dům Sáva Šabouk 

Fotbalistky se znovu sejdou 1. srpna na soustředění, trénovat budou třikrát týdně a v plánu jsou také přípravné zápasy. "Sezona 2016/2017 by měla odstartovat poslední víkend v srpnu a soupeře se dozvíme na losovacím aktivu 25. června. Naším cílem je větší bodový zisk a lepší umístění, neboť tým na to má. Je jen důležité využít potenciálu a makat celý rok na 100 %," dodal Roman Zeisl.

- red -

Foto: SK

chyse