Výprask už nic neřešil

Jen těžko hledaly fotbalistky Libušína motivaci pro poslední divizní duel. Ani případný bodový zisk by je už neposunul na vyšší příčku. Hráčky chtěly alespoň potrápit soupeře, který usiloval o postup a se kterým na podzim prohrály jen těsně 1:2.

TJ Sokol Chyše - SK Baník Libušín 8:0 (6:0)

Ovšem tentokrát domácí neponechali nic náhodě a už po poločase vedli 6:0. "Rozhodovala rychlost, kombinace a přesnost v zakončení. Do karet také domácím hrál fakt, že naše brankářská jednička Váňová nemohla pro zranění nastoupit. K dispozici nebyla ani dvojka Nováková a tak si premiéru v brance zažila jinak záložnice Kvapilová. Ve druhém poločase už soupeř pouze kontroloval hru a nikam se nehnal, konečný výsledek je spravedlivý a domácím můžeme přát případný postup," uvedl libušínský trenér Roman Zeisl.

SK: Kvapilová - Landová, Hejtmanská, Němcová, Jurošková - Marešková, Slámová (72´ Kutscherauerová), Vavrochová "C", Yeskina - Friedbergerová, Nedvědová (61´ Paurová)  

Po zápase proběhla rozlučka, jako vždy bylo veselo a mimo jiné se vyhlašovaly nejlepší hráčky: 

Hráčka podzimu 2015 - Káťa Nedvědová 

Hráčka jara 2016 - Sára Hejtmanská 

Nejlepší střelkyně - Káťa Nedvědová

Hráčka sezony 2015/2016 - Kamila Slámová

Nejlepší Kazach v týmu: Oxana Jeskinová 

Velitel lavičky: Tereza Jurošková 

Docházka: Oxana Jeskinová a Káťa Nedvědová 

Za skvělé výkony v brance: Šárka Váňová

Poděkování za podporu v sezoně 2015/2016: Hospoda Lidový dům Sáva Šabouk 

Fotbalistky se znovu sejdou 1. srpna na soustředění, trénovat budou třikrát týdně a v plánu jsou také přípravné zápasy. "Sezona 2016/2017 by měla odstartovat poslední víkend v srpnu a soupeře se dozvíme na losovacím aktivu 25. června. Naším cílem je větší bodový zisk a lepší umístění, neboť tým na to má. Je jen důležité využít potenciálu a makat celý rok na 100 %," dodal Roman Zeisl.

- red -

Foto: SK

chyse


Počasí Kladno

Předpověď počasí