SK Kladno vs. Český Brod 1:1 (0:0). Kladno se v případě výhry mohlo přiblížit k druhému místu tabulky na čtyři body. V posledních dvou kolech bude místo toho hájit v divizi třetí příčku.

V herně mdlém prvním poločase měli více příležitostí vsítit branku hosté. Když už se jim povedlo jí docílit, sudí odpískal ofsajd. Další šance Českého Brodu skvěle pochytal Cimrman. Kladenský tým prakticky soupeřova gólmana vážně neprověřil. Po změně stran se za jeho záda trefil z penalty Balšánek, ovšem v tu chvíli jen vyrovnával skóre…
SK ztratil doma zbytečně další body. Předseda klubu Vladimír Lemon si povzdechl, že v celé sezoně jich takto poztrácených napočítal šestnáct. Pravdou je, že mít dnes o dva body více, druhý v tabulce pražský Újezd by měl dvě kola před koncem náskok už jen čtyři body. Je totiž naděje, že by shodou okolností mohl postupovat do ČFL i druhý celek. Kladno nyní bude hájit třetí místo před dotírajícím čtvrtým Chomutovem.
Příští sobotu čeká SK derby ve Slaném (17.00 hod.) a týden na to uzavře ročník domácím soubojem s Chebem (10.15 hod.).

Sestava SK: Cimrman - Kolařský, Rendla, Borák, Dostál, Holub, Balšánek, Javorek, Procházka, Čížek, Šnobl (Pettík, Růžička, Slabý, Fedorišin, Kafka).

Jan Murárik