Kladno porazilo Hřebeč a na první místo ztrácí tři body!

SK Kladno vs. SK Hřebeč 2:0 (0:0). Oba týmy si dnes předehrály 23. kolo divizní skupiny B a kladenský SK se výhrou dotáhl na první Chomutov na rozdíl tří bodů. Lídr tabulky hraje svůj zápas v neděli na hřišti Loun.

Do brány hostů se postavil exkladenský gólman Vokoun a chytal skvěle. Ovšem na druhé straně Smrkovský s nulou na kontě potrvdil, že je v současné době zřejmě nejlepším gólmanem B skupiny. Hřebeč se dostala jako první do vyložené šance a kladenský strážce brány svůj tým podržel. Po změně stran zavěsil první gól Šnobl, nejlepší kanonýr Kladna i celé soutěže. Jestliže první poločas Hřebečtí chytře bránili, po obdržené brance se pustili do častějšího útočení ve snaze srovnat skóre. Jejich usílí potrestal v nastavení Eichler.
Hřebeč dál čeká na první jarní výhru a Kladno dál pokračuje v jarní šňůře bez prohry. Příští týden je v Chomutově (pátek, 19.00 hod.) na programu tahák jara. Kladno se tam pokusí výhrou smazat lídrův náskok a poté zafinišovat na postup do ČFL.

Góly: 59. Šnobl, 90. Eichler.
SK Kladno: Smrkovský – Hrubeš, Rendla, Kolářský (46. Čížek), Borák – Houha (83. Dejčmar), Holub (46. Šnobl), Blažek (90. Procházka), Eichler – Pospíšil – Šíma (72. Kafka).
SK Hřebeč: Vokoun – Nadri (72. Pařízek), M. Novák, Dolejš, Podaný – Lukeš, Prosek, Hodosi (80. Melichar), Štěpánek, Hajný (72. M. Mentberger) – Lukič (80. Hanzlík).

Jan Murárik

acttepo
Před utkáním zástupci kladenské atletiky Jiří Klesnil a Vít Hlaváč (oba uprostřed) diváky na mítink Kladno hází


Počasí Kladno

Předpověď počasí