V 10. divizním kole se fotbalistky Libušína představily v Teplicích. V areálu hlavního stadionu, tedy na Stínadlech, se utkaly s rezervou domácích žen. FK Teplice "B" - SK Baník Libušín 0:0.

"Po vydařené zimní přípravě jsme si věřili a nebýt nepřesných zakončení, mohli jsme se radovat ze tří bodů. Nakonec jsme se museli spokojit s remízou," sdělil k utkání libušínský trenér Roman Zeisl.
Za zmínku stojí dvě šance Slámové, která nejprve poslala v 10. minutě hezkou střelu z 15 metrů k tyči, kterou stejně jako její druhou šanci ve 12. minutě po rohu brankářka dokázala zlikvidovat. K dalším zakončením se dostala po hezkém naběhnutí Landová, ale z bezprostřední blízkosti dvakrát minula, v opačném případě by ale domácí v obou situacích zachránil pomezní, který signalizoval ofsajd. Ve druhém poločase měla největší šanci Tihelková, která nastřelila tyč. Domácí hráčky také několikrát zakončovaly ale přes bezchybnou Váňovou míč nedostaly.
Následující víkend má Libušín pauzu a 26. 3. přivítá Vědomice, zápas začne ve 13.30 hod. 

SK: Váňová - Dorážková, Nedvědová, Vavrochová, Pokorná - Landová (50´ Varhaníková) , Slámová, Yeskina, Erbová - Tihelková, Hejtmanská

Nejlepší hráčky Libušína: 1) Šárka Váňová 2) Káťa Nedvědová 3) Oxana Jeskinová 

- rz -