Minulou sobotu se na hřišti FK Slovan Kladno uskutečnil již desátý ročník turnaje starších přípravek Memoriál Miroslava Šípala.

V první fázi turnaje byla mužstva rozlosována do dvou základních skupin, kde systémem každý s každým hrála o první body. Ve skupině "A" to byli domácí FK Slovan Kladno, SK Střešovice 1911, SK Braškov, FC Přední Kopanina, ve skupině "B" bojovali fotbalisté FK Loko Vltavín,TJ Unhošť, SK Kročehlavy a až z Ústí nad Labem dorazil TJ Mojžíř.

První dva celky z každé skupiny postoupily do skupiny finálové ( FK Slovan Kladno, FC Přední Kopanina, TJ Unhošť a SK Kročehlavy), týmy na třetím a čtvrtém se přesunuly do skupiny o umístění a opět stejným systém se rozehrála další porce zápasů.

Zhruba kolem půl třetí rozhodčí Dvořák a Kalík naposledy pískli do píšťalek a bylo dobojováno. Stačilo rozluštit poslední rébus, a to kdo bude nejlepším střelcem turnaje. Byli dva, oba dali shodně 11 gólů a tak si to rozdali na penalty mezi sebou. Aby to nebylo tak jednoduché, v brance stál nejlepší brankář turnaje. V rozstřelu  nakonec zvítězil domácí Kristián Maršoun, nejlepším brankářem byl vyhodnocen Jan Ascherl z SK Střešovice 1911 a nejlepším hráčem turnaje Martin Duna z TJ Mojžíř.

Turnaj těsně ovládl domácí FK Slovan Kladno před obhájcem prvenství TJ Unhošť a SK Kročehlavy.

 

Celkové pořadí turnaje

1.    FK Slovan Kladno                       

2.    TJ Unhošť                     

3     SK Kročehlavy               

4.    FC Přední Kopanina    

5.    SK Braškov  

6.    TJ Mojžíř

7.    FK Loko Vltavín 

8.    SK Střešovice 1911

- pjd -

pripravka1

pripravka3

pripravka4