Nevíte, co s dětmi o prázdninách? Záleží vám na tom, aby se vaše děti dokázaly v kolektivu přirozeně prosadit a byly schopné se vyjádřit?  Aby byly pohybově zdatné, ale také dovedly využít svojí kreativitu?

Pokud odpovídáte na otázky kladně, tak právě pro vás chystá Divadlo Lampion letní příměstské tábory.

Hlavním cílem příměstských táborů v Lampionu s názvem Divočiny je rozvíjení kreativity dětí, posílení jejich schopnosti sebevyjádření a improvizace. Děti se naučí pracovat v týmu, svobodně se vyjádřit nejen slovem, ale také pohybem. Vše hravou a zábavnou formou prostřednictvím činností vycházejících z divadelního prostředí. Náplň jednotlivých turnusů je přizpůsobena určené věkové skupině.

Tábory budou probíhat vždy v Divadle Lampion, jeho blízkém okolí a Městském divadle Kladno, a to denně od 8:00 do 16:00 hod.  Cena zahrnuje jídlo, včetně teplého oběda, a pitný režim. 

 

11. – 15. července

Určeno pro děti od 6 do 8 let

Cena: 2600 Kč

Děti si v prostorách divadla hravou formou vyzkouší herecké dovednosti (pohyb, řeč, zpěv) a ve svých aktivitách budou směřovat k tomu, co je pro divadlo zásadní, k divadelnímu představení!

 

18. – 22. července 

Určeno pro děti od 8 do 10 let

Cena: 2600 Kč

Téma tábora bude vycházet z knížky Tam kde žijí divočiny. Děti projdou celým procesem vzniku divadelní inscenace, kterou nakonec sami vytvoří. 

 

Přihlášky a bližší informace u Julie Válkové na tel. 702 203 448, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

- red -

Ilustrační foto: Divadlo Lampion

tabor

Děti se dozví zajímavosti z divadelního zákulisí