Na Kladensku se od zítra mění režim krajských meziměstských linek

Středočeský organizátor hromadné dopravy mění od září režim na vybraných autobusových linkách obsluhujících Kladensko.

Linka 612
Většina spojů od Velvar je zkrácena do zastávky Kladno, autobusové nádraží. Do zastávky Kladno, nám. Svobody jedou jen školní spoje v ranní a odpolední špičce v pracovní dny.
Linka 620
Většina spojů od Kralup je zkrácena do zastávky Kladno, autobusové nádraží. Do zastávky Kladno, nám. Svobody jedou jen školní spoje v ranní a odpolední špičce v pracovní dny. První ranní spoj v pracovní dny do Kralup je výchozí už ze zastávky Brandýsek u kina (3:55 hod.). Je zkrácen polední spoj z Kladna do Kralup v pracovní dny. Spoj nově nejede z Kladna, ale je výchozí ze Želenic (11:52). V čase zkráceného spoje využijte souběžný spoj linky 623 z Kladna do Želenic. Ranní spoj do Kladna v pracovní dny jede o 20 minut dříve (příjezd do zastávky Kladno, autobusové nádraží je místo 6:06 už v 5:44). Spoj je výchozí již z Kralup (4:45). Zavádí se víkendová doprava v celé trase linky (Kladno – Kralupy) v rozsahu 4 párů spojů. Obce Blevice a Slatina mají nově celotýdenní obsluhu. V zastávce Koleč, zámek jsou zavedeny o víkendu přípoje mezi linkami 323 a 620. 
Linka 623
Školní spoje jsou nově vedeny přes obce Koleč a Blevice. Jde o spoje zajišťující spojení do základních škol ve Zvoleněvsi a ve Velvarech (1 spoj ráno do Velvar a 2 spoje odpoledne z Velvar). Ranní školní spoj do Velvar nově jede přes zastávku Velvary, škola. Ranní spoj ze Želenic do Kladna jede o 5 minut dříve (v 6:41 v zastávce Kladno, autobusové nádraží).
Linka 624
Většina spojů od Dřetovic je zkrácena do zastávky Kladno, autobusové nádraží. Do zastávky Kladno, nám. Svobody jedou jen školní spoje v ranní a odpolední špičce v pracovní dny. Je zrušen ranní spoj v 7:14 z Dřetovic do Kladna a nahrazen dvěma spoji v 7:06 z Dřetovic (mimo Buštěhrad) a v 7:31 z Dřetovic (přes Buštěhrad). Je  zrušen ranní spoj v 6:52 ze zastávky „Kladno, autobusové nádraží“ a nahrazen dvěma spoji v 6:44 a v 7:09.

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí