Uzavření silnice kolem Buštěhradu a Lidic mění trasy autobusových linek

Od zítřka, 11. 10., do 21. 11., dojde k následujícím změnám v hromadné autobusové dopravě.

 Pro linku 300 jsou ve směru do Prahy zrušeny zastávky „Buštěhrad, U Kapličky“, „Lidice, Památník“. Pro linku 324 jsou ve směru do Prahy zrušeny zastávky „Buštěhrad, U Kahance“, „Buštěhrad“, „Buštěhrad, U Kapličky“, „Lidice, Památník“. Pro linky 300 a 324 je ve směru do Prahy zavedena zastávka „Buštěhrad, U Školy“, ve které je možné mezi linkami přestoupit. Pro spojení z Buštěhradu na Zličín využijte zastávku „Buštěhrad, U Školy“ nebo linku 300 ze zastávek v centru Buštěhradu do zastávky „Buštěhrad, U Školy“, kde je možné přestoupit na linku 324. Ve směru do Kladna jedou po své trase.
Pro linku 322 jsou obousměrně zrušeny zastávky „Buštěhrad, U Kapličky“, „Lidice, Památník“. Změněno je pořadí obsluhy obcí: Kladno – Buštěhrad – Makotřasy – Lidice – Makotřasy – Běloky (platí obousměrně). Pro všechny linky je obousměrně zrušena zastávka „Makotřasy, rozc.“.
Linky 330 a 399 budou kvůli objížkám přijíždět do Prahy zhruba o 3 minuty později oproti časům daným v jízdním řádu. Směr do Kladna se v časech příjezdů nemění.

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí