Kralupská ulice mezi Dříní a Dubím je od zítřka neprůjezdná

Demoliční firma začne zítra bourat přemostění kladenské ulice Kralupská.

Roky neužívané přemostění se bude bourat po částech. Dělníci si stanovili nejzazší termín dokončení demolice na 17. prosinec. Vyloučeno není dřívější ukončení prací. Každopádně od zítřka celou Kralupskou ulicí neprojedete. Ve zmíněné oblasti se demolice nedotkne provozu firem ani čerpacích stanic či pneuservisu Tony Oil a Robin Oil. Odbočky na Dříň nebo do „Poldovky“ zůstávají průjezdné.
Změna v hromadné dopravě
Linka 604 pojede dočasně směrem z centra novou trasou Libušina, Na Valmetce, Huťská a Dubská, poté po své trase. Směrem do centra pojede trasou Dubská, Huťská (za zastávkou Poldi vlevo do bývalého areálu Poldi), Na Valmetce, Libušina a na svou trasu.
Linka 614 pojede dočasně směrem z centra trasou Huťská, Dubská, Milana Babušky, zpět trasou Huťská, Dubská, Na Valmetce, Libušina a Lidická. Směrem do centra pojede trasou Lidická, Libušina, Na Valmetce, Huťská, Dubská, Milana Babušky, zpět Dubskou a odtud na svou trasu. Zřizuje se obousměrně náhradní zastávka Pod mostem. Zastávky Ininova, Na Šestém a Dvorská budou dočasně zrušené. 

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí